Niet geregistreerd?
Een kleine moeite!

Stronkenfrees Barreto 13SGH

03932 Stronkenfrees Barreto 13SGH

Deze unieke machine werd uitgerust met een centrale as waardoor de freeskop moeiteloos naar links en rechts kan bewegen, terwijl de wielen niet van positie veranderen. Het innovatieve design van deze compacte machine maakt de 13SGH ideaal voor werken op locaties die moeilijker te bereiken zijn.
Deze machines blijven bedrijfszeker en zullen hun werk doen zonder dat u zich druk dient te maken over onderhoud en herstellingen. Omdat Barreto stronkenfrezen zelfs betrouwbaar zijn onder de moeilijkste omstandigheden is de tevredenheid van de gebruikers ongeëvenaard.Voordelen

De freeskop kan zijwaarts bewegen tot 35°. De wielen zijn eenvoudig te blokkeren (bij het frezen) of te deblokkeren (voor het transporteren) met 2 bedieningshendels.
De hoogte van het bedieningspaneel van de 13SGH kan eenvoudig aangepast worden aan elke situatie. Het freeswiel wordt bediend door de veiligheidshendel in te drukken en wordt aangedreven door de krachtige Honda GX390. De operator maakt gebruik van de hendel om de machine zowel lateraal als in hoogte en diepte te manipuleren.
Bespaar tijd, geld en onderhoud met de 8 carbide Greenteeth messen met elk 3 snijvlakken.
Door gebruik te maken van een centrale as wordt het frezen werkelijk kinderspel. Uiterst eenvoudige bediening, in hoogte verstelbare hendel en dodemanshendel staan garant voor een veilige bediening.

Technische specificaties

Snijwiel : 43 cm diameter tot tand
Snijtanden : 8 Greenteeth 1,9 cm dik
Snijdiepte: 15 tot 20 cm, snijhoogte: 35 cm
Hoofdzwenk: 35°, 50 cm boog
Afmetingen: 188 x 74 x 138 cm, gewicht: 184 kg
Honda GX390 Benzinemotor

  • Afmetingen:

    188 x 74 x 138 cm
  • Art.Nr.:

    03932
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies.   Meer informatie