Niet geregistreerd?
Een kleine moeite!

Sleuvengraafmachine op rupsen Barreto 2036RTK - 4MS

03395 Sleuvengraafmachine op rupsbanden met platform

Deze sleuvengraafmachine op rupsbanden stelt u in staat om snel en gemakkelijk een sleuf van 15 cm lengte en tot 90 cm diep te graven voor de installatie van kabels, gasleidingen edm.Voordelen

De gloednieuwe RTK sleuvengraafmachine op rupsbanden van Barreto is uitgerust met een platform en een uniek, uiterst nauwkeurig regelsysteem dat werkt met stangen in plaats van kabels. De nieuwe Adjustable Trenching Control (ATC) kan al rijdend worden geschakeld om de snelheid van de rupsen afzonderlijk te wijzigen. De snelheid van elke rupsband kan tijdens het graven afzonderlijk worden aangepast zodat de bestuurder op oneffen terrein toch een rechte sleuf kan trekken.
Dankzij hun breed contactvlak, laten sleuvengravers op rupsen minder diepe sporen achter in het landschap. Hierdoor kunt u ook makkelijk over sleuven rijden en als u de rupsen met extra gewicht belast, kunt u nog beter rechte sleuven graven.


Eenvoudige hendels die met één hand te bedienen zijn.
Het scharnierpunt werd hoog geplaatst zodat de onderhoudsgevoelige componenten minder vuil worden en slijtage vermindert.

Technische specificaties

Motor: Honda 20 CV
Gewicht: 770 kg
Diepte sleuf: 0-91 cm (optie tot 120 cm)
Lengte sleuf: 10 cm (optie tot 15 cm)
Snelheid: vooruit max 3,9 km/u
Snelheid: achteruit max 1,65 km/u
Grootte: 90 cm

  • Art.Nr.:

    03395
Door deze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies.   Meer informatie